А где в Нью-Йорке можно найти работу быстро и без особых проблем? Я вот уже месяц ищу и никаких результатов. Может, стоит обратиться в какие-то агентства или на сайты по трудоустройству?
А где в Нью-Йорке можно найти работу быстро и без особых проблем?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-06-22 19:39:23
Ну как бы тебе сказать... в Нью-Йорке действительно трудно найти работу быстро и легко. Но у меня есть идея. Можешь попробовать зайти на сайт, на котором публикуются вакансии по строительству и ремонту. Я сам там искал работу и был порадован выбором. Ищу работу на стройке в Нью-Йорке уже не первый год и могу сказать, что информация на этом сайте очень актуальна. Посмотри, может, там сможешь подобрать подходящую вакансию?
Поделиться32023-06-30 11:53:44
Як виявити майбутню роботу, якщо часом дізнатися про усі доступні вакансії? Чи краще ходити по різних компаніях і питатися про наявність відкритих позицій?
Поделиться42023-06-30 11:56:33
На сайті компанії Галактика є вакансії детальніше тут, і я від усієї душі раджу вам заглянути туди в першу чергу. Цей сайт - справжнє золото для тих, хто реально любить працювати в крутій компанії. Тут ви знайдете все, що потрібно: описи вакансій, вимоги, умови праці, заробітну плату, та навіть відгуки про компанію від потенційних колег. Що особливо цікаво - сайт оновлюється щодня, а це означає, що вакансії завжди свіжі. Ви можете шукати за різними параметрами, такими як регіон, посада, рівень досвіду, що дуже зручно. Всі, хто влаштувався працювати в Галактику дуже раді цьому.