Привіт всім! Дружина довірила мені купівлю бойлера у квартиру, а я нічого не розумію в такій техніці. Порадьте мені хороший бойлер, який підійде для сім'ї з трьох осіб, по середній ціні.
Купівля бойлера
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-09-21 02:35:55
Привіт! В мене був недавно такий досвід) Стали часто вимикати гарячу воду, і ми з дружиною знайшли вихід в купівлі бойлера. Жінка прочитала відгуки, так ми й зрозуміли який бойлер нам підходить.
Привіт!Добре що в тебе є досвід, може зможег мені щось порадити) Скажи будь ласка, а який саме бойлер ти купував, і в якому магазині ? Мені додому потрібен бойлер не менше 80 літрів, так щоб для родини вистачало.
Поделиться32023-10-15 14:34:50
Вроде бы неплохой бойлер вы описали
Поделиться42023-10-15 14:37:21
Я считаю, что брать меньше, чем на 80 литров вообще не имеет смысла. Мы хоть и живем вдвоем, но воды много расходуем и каждый раз ждать, пока она нагреется - это не прикольно.
Мы покупали Аристон на Розетке https://bt.rozetka.com.ua/boilers/c8013 … 639=52669/ . Тоже по выгодной цене со скидкой, но это было еще два года назад.
Сейчас такой, как у нас, конечно, стоит дороже, но зато у них проверенное и надежное качество. А до этого, кстати, у родителей был Атлантик, но почему-то он сломался и пришлось брать новый.